Year
Cat
Year
Category
Publication
2025
V2
2025
V2
POSPIECH, Matej - DOBEŠ, Jan - BARTLOVÁ, Marie - JAVŮRKOVÁ, Zdeňka - TREMLOVÁ, Bohuslava - MARCINČÁK, Slavomír - BENEDEK, Csilla - HERNIK, Jozef. Rozmanitost pylových taxonů v evropských medech [Diversity of pollen taxa in european honeys]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 408-414.
2025
V2
2025
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - VARGOVÁ, Mária. Rýchle kultivačné testy na detekciu mastitíd u dojníc [Rapid cultivation tests for mastitis detection in dairy cows]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 66-73.
2025
V2
2025
V2
NOSKOVÁ, Erika - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorická kvalita fermentovaných salám po aplikácií extraktov rastlín [Sensory quality of fermented sausages after application of plant extracts]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 388-395.
2025
V2
2025
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Stanovenie minimálnej inhibičnej koncentrácie humínových látok voči Escherichia coli a Salmonella enterica [Determination of the minimum inhibitory concentration of humic substances against Escherichia coli and Salmonella enterica]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 131-137.
2025
V2
2025
V2
MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁKOVÁ, Nikola - AMRIT, Serena Faith Kishore - BUSUTTIL, Nicole - LEGÁTH, Jaroslav. Účinok kanabidiolu na bunkovú proliferáciu a migráciu [Effect of cannabidiol on the cell proliferation and migration]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 289-296.
2025
V2
2025
V2
KIŠŠOVÁ, Zuzana - KARAFFOVÁ, Viera - HERICH, Róbert - VINCLÉROVÁ, Veronika - ČECHOVÁ, Michaela - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Vplyv dávok Salmonella enteritidis na kultúru ileálnych explantov kurčiat: poznatky z kontrolovanej ex vivo štúdie [The effect of Salmonella enteritidis doses on chicken ileal explant culture: insights from a controlled ex vivo study]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 207-215.
2025
V2
2025
V2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv macerácie a prídavku kvasinkovej kultúry Saccharomyces cerevisiae v technoogii výroby vína na senzorickú kvalitu slovenského tokajského vína odrody Lipovina [Influence of maceration and addition of Saccharomyces cerevisiae yeast culture in wine production technology on the sensory quality of slovak tokaj wine of the Lipovina variety]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 465-473.
2025
V2
2025
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - KLONCKOVÁ, Sofia - VÁRADY, Matúš - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku rastlinnej vlákniny na farbu frankfurtských párkov [Effect of the addition of vegetable fibre on the colour of frankfurter sausages]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 446-451.
2025
V2
2025
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter - RATVAJ, Marek - CHOMOVÁ, Natália - KOLLÁR MOSKÁĽOVÁ, Lenka - ŽITŇAN, Rudolf - SASÁKOVÁ, Naďa. Vplyv probiotického krmiva na produkčné parametre pstruhov dúhových a kvalitu vodného prostredia v akvakultúre [The effect of probiotic feed on rainbow trout production parameters and aquatic environment quality in aquaculture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 358-365.
2025
V2
2025
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - GREGOVÁ, Kristína - MÁČALKA, Jakub. Vplyv produkcie medu na antioxidačné vlastnosti medoviny [Effect of the honey production on the antioxidant activity of mead]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 18-24.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 186