Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
AFD
2021
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej. Koncentrácie niektorých minerálnych látok vo svalovine brojlerov po aplikácii humínových látok [Concentrations of some minerals in the muscle of broilers after the application of humic substances]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 119-121.
2021
AFD
2021
AFD
TAKÁČOVÁ, Daniela - SASÁKOVÁ, Naďa - NAGYOVÁ, Alena. Konské mäso v potravinovom reťazci [Horse meat in the food chain]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 367-372.
2021
AFD
2021
AFD
HARČÁROVÁ, Michaela - ČONKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - PROŠKOVCOVÁ, Martina. Kontaminácia zrna kukurice mykotoxínom zearalenon [Zearalenone contamination in corn]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 122-125.
2021
AFD
2021
AFD
KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita syrových párkov z pohľadu organoleptických vlastností [Quality of cheese sausages in terms of organoleptic properties]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 258-263.
2021
AFD
2021
AFD
PEŤKO, Branislav - KUCHTA, Ondrej - VARGOVÁ, Blažena - TREPÁČOVÁ, Terézia - MAJLÁTHOVÁ, Viktória. Lokálne magnetické anomálie ako potenciálny abiotický činiteľ pre štruktúru a dynamiku prírodného ohniska nákaz [Local magnetic anomalies as a potential abiotic factor for the structure and dynamics of the natural outbreak]. In: Rádiofrekvenčné rozhranie v biológii a ekológii ixodidových kliešťov : Zborník príspevkov prednesených na vedeckom seminári. 1. vyd. Košice : TU v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-553-3818-7, s. 24-31.
2021
AFD
2021
AFD
ŠEVČÍKOVÁ, Zuzana - VALENČÁKOVÁ, Alexandra - REVAJOVÁ, Viera - HERICH, Róbert - LEVKUT, Martin - KURILLOVÁ, Marieta - ŠEVČÍK, Karol. Lymfómy psov a mačiek, patologicko morfologická a klinická charakteristika [Lymphomas in dogs and cats, pathomorphological and clinical characteristic]. In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 241-248.
2021
AFD
2021
AFD
DANYLCHENKO, Petro - TARASENKO, Róbert - ORENDÁČOVÁ, Alžbeta - TKÁČ, Vladimír - ČIŽMÁR, Erik - ORENDÁČ, Martin - UHRINOVÁ, Anna. Magnetocaloric effect of Ni(C4H3O4)2(H2O)4. In: 25th Conference of Slovak physicists proceedings. 1. vyd. Bratislava : Slovenská fyzikálna spoločnosť, 2021. 2021. ISBN 978-80-89855-18-6, s. 53-54.
2021
AFD
2021
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - SEMANOVÁ, Žaneta. Majoránka ako zdroj mykologickej kontaminácie mäsových výrobkov [Marjoram as a source of mycological contamination of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 218-223.
2021
AFD
2021
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína. Mikrobiologická analýza rasce využívanej v mäsovýrobe [Microbiological analysis of rasca used in meat production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 396-401.
2021
AFD
2021
AFD
ALMÁŠIOVÁ, Viera - HOLOVSKÁ, Katarína - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - CIGÁNKOVÁ, Viera - BEŇOVÁ, Katarína. Mikrovlnné žiarenie a jeho interakcie s organizmom [Microwave radiation and its interactions with the organism]. In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 12-14.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 1243