Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
AFD
2021
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej. Koncentrácie niektorých minerálnych látok vo svalovine brojlerov po aplikácii humínových látok [Concentrations of some minerals in the muscle of broilers after the application of humic substances]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 119-121.
2021
AFD
2021
AFD
TAKÁČOVÁ, Daniela - SASÁKOVÁ, Naďa - NAGYOVÁ, Alena. Konské mäso v potravinovom reťazci [Horse meat in the food chain]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 367-372.
2021
AFD
2021
AFD
HARČÁROVÁ, Michaela - ČONKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - PROŠKOVCOVÁ, Martina. Kontaminácia zrna kukurice mykotoxínom zearalenon [Zearalenone contamination in corn]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 122-125.
2021
AFD
2021
AFD
KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita syrových párkov z pohľadu organoleptických vlastností [Quality of cheese sausages in terms of organoleptic properties]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 258-263.
2021
AFD
2021
AFD
PEŤKO, Branislav - KUCHTA, Ondrej - VARGOVÁ, Blažena - TREPÁČOVÁ, Terézia - MAJLÁTHOVÁ, Viktória. Lokálne magnetické anomálie ako potenciálny abiotický činiteľ pre štruktúru a dynamiku prírodného ohniska nákaz [Local magnetic anomalies as a potential abiotic factor for the structure and dynamics of the natural outbreak]. In: Rádiofrekvenčné rozhranie v biológii a ekológii ixodidových kliešťov : Zborník príspevkov prednesených na vedeckom seminári. 1. vyd. Košice : TU v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-553-3818-7, s. 24-31.
2021
AFD
2021
AFD
ŠEVČÍKOVÁ, Zuzana - VALENČÁKOVÁ, Alexandra - REVAJOVÁ, Viera - HERICH, Róbert - LEVKUT, Martin - KURILLOVÁ, Marieta - ŠEVČÍK, Karol. Lymfómy psov a mačiek, patologicko morfologická a klinická charakteristika [Lymphomas in dogs and cats, pathomorphological and clinical characteristic]. In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 241-248.
2021
AFD
2021
AFD
DANYLCHENKO, Petro - TARASENKO, Róbert - ORENDÁČOVÁ, Alžbeta - TKÁČ, Vladimír - ČIŽMÁR, Erik - ORENDÁČ, Martin - UHRINOVÁ, Anna. Magnetocaloric effect of Ni(C4H3O4)2(H2O)4. In: 25th Conference of Slovak physicists proceedings. 1. vyd. Bratislava : Slovenská fyzikálna spoločnosť, 2021. 2021. ISBN 978-80-89855-18-6, s. 53-54.
2021
AFD
2021
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - SEMANOVÁ, Žaneta. Majoránka ako zdroj mykologickej kontaminácie mäsových výrobkov [Marjoram as a source of mycological contamination of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 218-223.
2021
AFD
2021
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína. Mikrobiologická analýza rasce využívanej v mäsovýrobe [Microbiological analysis of rasca used in meat production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 396-401.
2021
AFD
2021
AFD
ALMÁŠIOVÁ, Viera - HOLOVSKÁ, Katarína - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - CIGÁNKOVÁ, Viera - BEŇOVÁ, Katarína. Mikrovlnné žiarenie a jeho interakcie s organizmom [Microwave radiation and its interactions with the organism]. In: 24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, s. 12-14.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 1243
Page 42 / 125