Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
O2
2022
O2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita stehennej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu obohateného o významné mastné kyseliny [Quality of thigh meat in broilers after feeding a fermented product enriched with important fatty acid]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 55-62.
2022
V2
2022
V2
LAUKOVÁ, Andrea - MICENKOVÁ, Lenka - FOCKOVÁ, Valentína - TOMÁŠKA, Martin - KOLOŠTA, Miroslav - DRONČOVSKÝ, Maroš - ŠČERBOVÁ, Jana - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Mikrobiálna komunita detegovaná v surovom kozom mlieku použijúc sekvenačnú metódu [Microbial community detected in slovak raw goat milk using sequencing method]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 33-35.
2022
V2
2022
V2
ŠTEMPELOVÁ, Lucia. Mikrobiota kože psov – zloženie a možnosti jej prospešnej modulácie. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 90-92.
2022
V2
2022
V2
MITRÍK, Andrej - MITRÍK, Tomáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. Monitoring vývoja silážnej zrelosti rôznych hybridov kukuríc. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 72-74.
2022
O2
2022
O2
VDOVIAKOVÁ, Katarína - DANKO, Ján - KREŠÁKOVÁ, Lenka - ŠIMAIOVÁ, Veronika - MARETTOVÁ, Elena - NOVOTNÝ, Jaroslav - MEDVECKÝ, Ľubomír. Morfologické hodnotenie novovytvoreného tkaniva v kolennom kĺbe svine [Morphological evaluation of the newly formed tissue in the porcine knee joint]. In: 25. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Biocementy v regeneračnej medicíne. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-753-1, s. 122-125.
2022
V2
2022
V2
BOČKAY, Andrej - TRBOLOVÁ, Alexandra. Možnosti kontinuálnej intravenóznej anestézie u psov kategórie ASA III.. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 15-17.
2022
V2
2022
V2
MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Možnosti konzumácie mliečnych výrobkov z pohľadu intolerancie laktózy [Possibilities of dairy consumption from the perspective of lactose intolerance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 312-318.
2022
V2
2022
V2
ŠTEMPEĽOVÁ, Iveta - TAKÁČ, Ondrej. Návrh implementácie databázových systémov do vyučovacích hodín pre farmaceutické odbory. In: 13th International Conference of J. Selye University - Sections of Pedagogy and Informatics : Conference Proceedings. 1. vyd. Komárno : Univerzita J. Selyeho, 2022. 2022. ISBN 978-80-8122-413-3, online, s. 235-245.
2022
V2
2022
V2
TAKÁČOVÁ, Daniela - NAGYOVÁ, Alena - SASÁKOVÁ, Naďa. Nútený výkrm vodnej hydiny z hľadiska právnych úprav [Forced fattening of waterfowls in legal rules]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 420-424.
2022
V2
2022
V2
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - POLÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 372-380.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 1303
Page 42 / 131