Marcinčák Slavomír, Prof. DVM, PhD
Year
Category
Publication
2007
BDF
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Glazúrovanie rýb. In: Slovensky veterinarsky casopis. 2007. Roč. 32, č. 5 (2007), s. 289-291.
2007
BDF
PLEVA, Ján - MÁTÉ, Dionýz - ĎUREČKO, Rastislav - MARCINČÁK, Slavomír. Podiel vírusov na alimentárnych nákazách konzumentov. In: Slovensky veterinarsky casopis. 2007. Roč. 32, č. 5 (2007), s. 295-297.
2007
BDF
NAGY, Jozef - ĎUREČKO, Rastislav - MARCINČÁK, Slavomír. Salmonely a drobnochovy. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. Roč. 32, č. 2 (2007), s. 110-112.
2006
ADE
LAZÁR, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana - WINKELMAYER, Rudolf - PAULSEN, Peter. Schrotschuss beim Fasan. In: WEIDWERK. 2006. Roč., č. 10 (2006), s. 8-10.
2006
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - SOKOL, Jozef. The effect of rosemary on biogenic amines content in meat products. In: MAISTO MOKSLAS: MAISTO SAUGOS, KOKYBÉS, KONKURENCINGUMO PROBLEMOS IR PERSPEKTYVOS Kaunas - 2006. Kaunas 2006. ISBN 9955-675-01-2, s. 17-18.
2006
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ŠPERŇÁKOVÁ, Danka. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní rozmarínu a vitamínu E : [Meat quality of broiler chickens after feeding of rosemary and vitamine E] In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 209-212.
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovanie kvalitatívnych a mikrobiologických ukazovateľov chladených a zmrazených hydinových výrobkov : [Comparison of qualitative and microbiological parameters of chilled and frozen poultry products] In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie kvalitatívnych a mikrobiologickych parametrov chladenych a zmrazenych hydinovych vyrobkov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - JANOŠOVÁ, Jana. Premi®Test - rýchly screeningový test pre detekciureziduí sulfadimidínu v tkanivách hydiny. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie I.diel, Nitra, 5.-6. apríl 2006. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 125-128.
2006
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - HUSSEIN, Khalled. Premi®Test - fast screening test for detection of sulphadimidine residues in poultry tissues. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta, 18.-20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a posterov. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 295-298.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 617