Porovanie kvalitatívnych a mikrobiologických ukazovateľov chladených a zmrazených hydinových výrobkov [Comparison of qualitative and microbiological parameters of chilled and frozen poultry products].
About the publication
Record:
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovanie kvalitatívnych a mikrobiologických ukazovateľov chladených a zmrazených hydinových výrobkov [Comparison of qualitative and microbiological parameters of chilled and frozen poultry products]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
Year:
2006
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel
Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra, 5.-6. apríl 2006
s. 370-373
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-8069-681-0
Research area:
neuvedená
Language:
english