Publishing activity

  Pažáková Janka, DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2017
AFD
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Komplexné hodnotenie vzoriek bryndze z obchodnej siete : [Complex assessment of physico-chemical properties of bryndza samples purchased in commercial network outlets] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 147-149.
2017
BCI
DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Laboratórne vyšetrenie mlieka a mliečnych výrobkov : Návody na praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Kvetoslava Balčáková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-556-7, 237 s. [12,52AH]
2014
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - BARANOVÁ, Mária. Technológia výroby, bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov. Rec. Monika Pipová, Dušan Chvojka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-447-9, 307 s.
2013
AFD
KLAPÁČOVÁ, Lýdia - PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva. Diverzita mikroorganizmov v hrudkovom syre vyrobenom farmárskym spôsobom. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 235-238.
2013
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Hodnotenie vybraných kritérií kvality jogurtu vyrobeného s prídavkom rôznych antibiotík. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 222-226.
2013
BCI
DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Návody na praktické cvičenia z mlieka a mliečnych výrobkov pre magistrov. Rec. Dušan Chvojka, Mária Baranová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-380-9, 220 s.
2012
AFC
PAŽÁKOVÁ, Janka - VRABEC, Marek - DUDRIKOVÁ, Eva - GALLO, Juraj - KLAPÁČOVÁ, Lýdia. Fyzikálne a chemické zmeny mlieka od dojníc so zápalom mliečnej žľazy. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 205-208.
2012
AFC
KLAPÁČOVÁ, Lýdia - PAŽÁKOVÁ, Janka - KORÉNEKOVÁ, Beáta - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VRABEC, Marek - GALLO, Juraj. Mikroflóra hrudkového syra vyrobeného zo surového kravského mlieka Microflora of lump cheese made from raw cow´s milk. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 152-154.
2010
ADF
DVOŘÁK, Petr - PAŽÁKOVÁ, Janka - BEŇOVÁ, Katarína - BURDOVÁ, Oľga. Changes in properties of cheese Eidam after iradiation. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 34.
2010
AFD
DVOŘÁK, Petr - PAŽÁKOVÁ, Janka - BEŇOVÁ, Katarína - BURDOVÁ, Oľga. Změny vlastností sýru eidam po ozáření. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXI: Bezpečnosť a kvalita mlieka - súčasné problémy. 5. - 7. mája 2010, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2010. ISBN 978-80-8077-186-7, s. 285-289.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 74
Page 1 / 8