Publication output

Využitie červenej fermentovanej ryže v potravinárskom priemysle [Use of red fermented rice in the food industry].

About the publication

Record:
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír - BARANOVÁ, Mária. Využitie červenej fermentovanej ryže v potravinárskom priemysle [Use of red fermented rice in the food industry]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 354-356.
Year:
2007
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BÍREŠ Jozef, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, MAĽA Pavel, MÁTÉ Dionýz, PILIPČINEC Emil
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007
S. 354-356
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-055-6
Research area:
neuvedená
Language:
slovak