Publikačný výstup

Využitie červenej fermentovanej ryže v potravinárskom priemysle [Use of red fermented rice in the food industry].

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír - BARANOVÁ, Mária. Využitie červenej fermentovanej ryže v potravinárskom priemysle [Use of red fermented rice in the food industry]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 354-356.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BÍREŠ Jozef, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, MAĽA Pavel, MÁTÉ Dionýz, PILIPČINEC Emil
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007
S. 354-356
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-055-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský