Je korelácia medzi putrefaktívnymi faktormi a výskytom putrescínu v syroch? [Is it direct correlation between putrefaction factors and putrescine presence in cheese?].
About the publication
Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Je korelácia medzi putrefaktívnymi faktormi a výskytom putrescínu v syroch? [Is it direct correlation between putrefaction factors and putrescine presence in cheese?]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 138-143.
Year:
2007
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
0 %
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BÍREŠ Jozef, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, MAĽA Pavel, MÁTÉ Dionýz, PILIPČINEC Emil
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII
S. 138-143
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-055-6
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
Citations:
2010-2010: [1] STANDAROVA, Eva - VORLOVA, Lenka - KORDIOVSKA, Pavlina - JANSTOVA, Bohumira - DRACKOVA, Michaela - BORKOVCOVA, Ivana. Biogenic Amine Production in Olomouc Curd Cheese (Olomoucke tvaruzky) at Various Storage Conditions. In ACTA VETERINARIA BRNO, 2010, vol.79, no.1, 147-156.