Je korelácia medzi putrefaktívnymi faktormi a výskytom putrescínu v syroch? [Is it direct correlation between putrefaction factors and putrescine presence in cheese?].
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Je korelácia medzi putrefaktívnymi faktormi a výskytom putrescínu v syroch? [Is it direct correlation between putrefaction factors and putrescine presence in cheese?]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 138-143.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BÍREŠ Jozef, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, MAĽA Pavel, MÁTÉ Dionýz, PILIPČINEC Emil
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII
S. 138-143
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-055-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2010-2010: [1] STANDAROVA, Eva - VORLOVA, Lenka - KORDIOVSKA, Pavlina - JANSTOVA, Bohumira - DRACKOVA, Michaela - BORKOVCOVA, Ivana. Biogenic Amine Production in Olomouc Curd Cheese (Olomoucke tvaruzky) at Various Storage Conditions. In ACTA VETERINARIA BRNO, 2010, vol.79, no.1, 147-156.