Publication output

Pôvodné mäsové výrobky a ich obsah mäsa [Meat content in traditionally prepared meat products].

About the publication

Record:
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária. Pôvodné mäsové výrobky a ich obsah mäsa [Meat content in traditionally prepared meat products]. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s.
Year:
2007
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
MIKULÁŠOVÁ Monika
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice
Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou
S.
Publisher:
Dom techniky
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-232-0284-7
Research area:
neuvedená
Language:
slovak