Publikačný výstup

Pôvodné mäsové výrobky a ich obsah mäsa [Meat content in traditionally prepared meat products].

Informácie o publikácii

Zápis:
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária. Pôvodné mäsové výrobky a ich obsah mäsa [Meat content in traditionally prepared meat products]. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
MIKULÁŠOVÁ Monika
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice
Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou
S.
Vydavateľ:
Dom techniky
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-232-0284-7
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský