Čerstvé mäso , jeho vlastnosti, premeny a ich senzorické posudzovanie.
About the publication
Record:
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso , jeho vlastnosti, premeny a ich senzorické posudzovanie. In: KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007 (CD ROM) : III.medzinárodná konferencia. Bratislava, 2007. 2007. s. 33-35.
Year:
2007
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007 (CD ROM)
III.medzinárodná konferencia
S. 33-35
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
Citations:
2008-2008: [4] SOPKOVÁ, Drahomíra. Kvalita produktov živočíšneho pôvodu. In EKOLÓGIA A VETERINÁRNA MEDICÍNA VII. Medzinárodná vedecká konferencia, Košice, UVL, 22.-23. apríl 2008. - Košice : UVL, 2008, s. 152-155.
2008-2008: [3] SOPKOVÁ, Drahomíra. The sensory characteristics of the products from frozen pork meat. In Biotechnology 2008. - České Budějovice : Scientific Pedagogical Publishing, České Budějovice, 2008. ISSN 80-85645-58-0, s. 345-347.