Publikačný výstup

Čerstvé mäso , jeho vlastnosti, premeny a ich senzorické posudzovanie.

Informácie o publikácii

Zápis:
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso , jeho vlastnosti, premeny a ich senzorické posudzovanie. In: KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007 (CD ROM) : III.medzinárodná konferencia. Bratislava, 2007. 2007. s. 33-35.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007 (CD ROM)
III.medzinárodná konferencia
S. 33-35
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2008-2008: [4] SOPKOVÁ, Drahomíra. Kvalita produktov živočíšneho pôvodu. In EKOLÓGIA A VETERINÁRNA MEDICÍNA VII. Medzinárodná vedecká konferencia, Košice, UVL, 22.-23. apríl 2008. - Košice : UVL, 2008, s. 152-155.
2008-2008: [3] SOPKOVÁ, Drahomíra. The sensory characteristics of the products from frozen pork meat. In Biotechnology 2008. - České Budějovice : Scientific Pedagogical Publishing, České Budějovice, 2008. ISSN 80-85645-58-0, s. 345-347.