Publication output

Prítomnosť biogénnych amínov v niektorých druhoch tepelne opracovaných mäsových výrobkov pripravených podľa tradičných receptúr.

About the publication

Record:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter. Prítomnosť biogénnych amínov v niektorých druhoch tepelne opracovaných mäsových výrobkov pripravených podľa tradičných receptúr. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 1-5.
Year:
2007
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
0 %
Edition:
IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice
Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou
S. 1-5
Publisher:
Dom techniky
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-232-0284-7
Research area:
neuvedená
Language:
slovak