Publikačný výstup

Prítomnosť biogénnych amínov v niektorých druhoch tepelne opracovaných mäsových výrobkov pripravených podľa tradičných receptúr.

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter. Prítomnosť biogénnych amínov v niektorých druhoch tepelne opracovaných mäsových výrobkov pripravených podľa tradičných receptúr. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 1-5.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice
Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou
S. 1-5
Vydavateľ:
Dom techniky
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-232-0284-7
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský