Microbiological view of the quality of sheep´s milk in primary production with different milking technology : [Mikrobiologický pohľad na kvalitu ovčieho mlieka v prvovýrobe s rozdielnou technológiou dojenia]
About the publication
Record:
VASIĽ, Milan - ELEČKO, Juraj - SIKLENKA, Pavol - FOTTA, Marián - KALINÁČOVÁ, Viera. Microbiological view of the quality of sheep´s milk in primary production with different milking technology : [Mikrobiologický pohľad na kvalitu ovčieho mlieka v prvovýrobe s rozdielnou technológiou dojenia] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 299-302.
Year:
2004
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 299-302
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-88985-99-4
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
Citations:
2016-2016: [1] VIETORIS, Vladimir - ZAJAC, Peter - ZUBRICKÁ, Stanislava - ČAPLA, Jozef - ČURLEJ, Jozef. Comparison of total bacterial count (TBC) in bulk tank raw cow's milk and vending machine milk. In Carpathian Journal of Food Science and Technology. ISSN 20666845, 2016-01-01, 8, 1, pp. 184-191. [Scopus]