Microbiological view of the quality of sheep´s milk in primary production with different milking technology : [Mikrobiologický pohľad na kvalitu ovčieho mlieka v prvovýrobe s rozdielnou technológiou dojenia]
Informácie o publikácii
Zápis:
VASIĽ, Milan - ELEČKO, Juraj - SIKLENKA, Pavol - FOTTA, Marián - KALINÁČOVÁ, Viera. Microbiological view of the quality of sheep´s milk in primary production with different milking technology : [Mikrobiologický pohľad na kvalitu ovčieho mlieka v prvovýrobe s rozdielnou technológiou dojenia] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 299-302.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry
Actual Questions of production and Processing of the Milk-Safe Food for Everyone
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 299-302
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-99-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2016-2016: [1] VIETORIS, Vladimir - ZAJAC, Peter - ZUBRICKÁ, Stanislava - ČAPLA, Jozef - ČURLEJ, Jozef. Comparison of total bacterial count (TBC) in bulk tank raw cow's milk and vending machine milk. In Carpathian Journal of Food Science and Technology. ISSN 20666845, 2016-01-01, 8, 1, pp. 184-191. [Scopus]