Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. [Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union].

About the publication

Record:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. [Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union]. 1. vyd. Košice : UVL 2005. ISBN 80-7148-052-5, 328 s.
Year:
2005
Category:
FAI - Book-making compilations (bibliographies, encyclopedias, catalogs, dictionaries, collections, atlases ...)
Authors:
Reviewers:
Peter Turek, Lidija Kozačinski
UVMP share:
0 %
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-052-5
Range:
328 s.
Research area:
neuvedená
Language:
slovak