Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. [Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union].

Informácie o publikácii

Zápis:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. [Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union]. 1. vyd. Košice : UVL 2005. ISBN 80-7148-052-5, 328 s.
Rok vydania:
2005
Kategória:
FAI - Zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky, atlasy...)
Autori:
Recenzenti:
Peter Turek, Lidija Kozačinski
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-052-5
Rozsah:
328 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský