Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov.
About the publication
Record:
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter. Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. In: Czech Journal of Food Sciences. 2000. ISSN 1212-1800, Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128.
Year:
2000
Category:
ADE - Scientific papers in other foreign journals
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Czech Journal of Food Sciences
Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
1212-1800
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
Citations:
2011-2011: [1] MARCINCAKOVA, Dana - CERTIK, Milan - MARCINCAK, Slavomir - POPELKA, Peter - SIMKOVA, Jana - KLEMPOVA, Tatiana - PETROVIC, Vladimir - TUCKOVA, Marta - BACA, Martin. Effect of dietary supplementation of Melissa officinalis and combination of Achillea millefolium and Crataegus oxyacantha on broiler growth performance, fatty acid composition and lipid oxidation of chicken meat. In ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, 2011, vol.10, no.4. [WoS]