Publication output

Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov.

About the publication

Record:
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter. Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. In: Czech Journal of Food Sciences. 2000. ISSN 1212-1800, Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128.
Year:
2000
Category:
ADE - Scientific papers in other foreign journals
Authors:
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Czech Journal of Food Sciences
Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128
Country of issue:
Slovakia
ISSN:
1212-1800
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
 

Citations:

2011-2011: [1] MARCINCAKOVA, Dana - CERTIK, Milan - MARCINCAK, Slavomir - POPELKA, Peter - SIMKOVA, Jana - KLEMPOVA, Tatiana - PETROVIC, Vladimir - TUCKOVA, Marta - BACA, Martin. Effect of dietary supplementation of Melissa officinalis and combination of Achillea millefolium and Crataegus oxyacantha on broiler growth performance, fatty acid composition and lipid oxidation of chicken meat. In ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, 2011, vol.10, no.4. [WoS]
2010-2010: [1] SLAVOMIR MARCINCAK - JAN BULECA - PETER POPELKA - DANA MARCINCAKOVA - LADISLAV STARUCH - ZOELDAG LASZLO - PAVEL MAL'A. Influence of dietary linseed and probiotics on oxidative stability and sensory properties of pork. In MAGYAR ALLATORVOSOK LAPJA, 2010, vol.132, no.9, 560-565. [WoS]
2009-2009: [1] MARCINCAK, S. - NEMCOVA, R. - SOKOL, J. - POPELKA, P. - GANCARCIKOVA, S. - SVEDOVA, M. IMPACT OF FEEDING OF FLAXSEED AND PROBIOTICS ON MEAT QUALITY AND LIPID OXIDATION PROCESS IN PORK DURING STORAGE. In SLOVENIAN VETERINARY RESEARCH. ISSN 1580-4003, 2009, vol. 46, no. 1, p. 13-18.
2009-2009: [4] MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - POPELKA, Peter. Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov. In Potravinárstvo. - Nitra : SPU, 2009. ISSN 1338-0230, 2009, roč. 3, č. 2, s. 56-60.
2008-2008: [1] MARCINCAK, S. - CABADAJ, R. - POPELKA, P. - SOLTYSOVA, L. Antioxidative effect of oregano supplemented to broilers on oxidative stability of poultry meat. SLOVENIAN VETERINARY RESEARCH. ISSN 1580-4003, 2008, vol. 45, no. 2, p. 61-66.