Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov.
Informácie o publikácii
Zápis:
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter. Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. In: Czech Journal of Food Sciences. 2000. ISSN 1212-1800, Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128.
Rok vydania:
2000
Kategória:
ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Czech Journal of Food Sciences
Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1212-1800
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2011-2011: [1] MARCINCAKOVA, Dana - CERTIK, Milan - MARCINCAK, Slavomir - POPELKA, Peter - SIMKOVA, Jana - KLEMPOVA, Tatiana - PETROVIC, Vladimir - TUCKOVA, Marta - BACA, Martin. Effect of dietary supplementation of Melissa officinalis and combination of Achillea millefolium and Crataegus oxyacantha on broiler growth performance, fatty acid composition and lipid oxidation of chicken meat. In ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, 2011, vol.10, no.4. [WoS]