Publikačný výstup

Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov.

Informácie o publikácii

Zápis:
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter. Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. In: Czech Journal of Food Sciences. 2000. ISSN 1212-1800, Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128.
Rok vydania:
2000
Kategória:
ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Czech Journal of Food Sciences
Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1212-1800
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2011-2011: [1] MARCINCAKOVA, Dana - CERTIK, Milan - MARCINCAK, Slavomir - POPELKA, Peter - SIMKOVA, Jana - KLEMPOVA, Tatiana - PETROVIC, Vladimir - TUCKOVA, Marta - BACA, Martin. Effect of dietary supplementation of Melissa officinalis and combination of Achillea millefolium and Crataegus oxyacantha on broiler growth performance, fatty acid composition and lipid oxidation of chicken meat. In ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, 2011, vol.10, no.4. [WoS]
2010-2010: [1] SLAVOMIR MARCINCAK - JAN BULECA - PETER POPELKA - DANA MARCINCAKOVA - LADISLAV STARUCH - ZOELDAG LASZLO - PAVEL MAL'A. Influence of dietary linseed and probiotics on oxidative stability and sensory properties of pork. In MAGYAR ALLATORVOSOK LAPJA, 2010, vol.132, no.9, 560-565. [WoS]
2009-2009: [1] MARCINCAK, S. - NEMCOVA, R. - SOKOL, J. - POPELKA, P. - GANCARCIKOVA, S. - SVEDOVA, M. IMPACT OF FEEDING OF FLAXSEED AND PROBIOTICS ON MEAT QUALITY AND LIPID OXIDATION PROCESS IN PORK DURING STORAGE. In SLOVENIAN VETERINARY RESEARCH. ISSN 1580-4003, 2009, vol. 46, no. 1, p. 13-18.
2009-2009: [4] MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - POPELKA, Peter. Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov. In Potravinárstvo. - Nitra : SPU, 2009. ISSN 1338-0230, 2009, roč. 3, č. 2, s. 56-60.
2008-2008: [1] MARCINCAK, S. - CABADAJ, R. - POPELKA, P. - SOLTYSOVA, L. Antioxidative effect of oregano supplemented to broilers on oxidative stability of poultry meat. SLOVENIAN VETERINARY RESEARCH. ISSN 1580-4003, 2008, vol. 45, no. 2, p. 61-66.