Analýza a hodnotenie úrovne bachorovej fermentácie dojníc v prechodných obdobiach pri optimálnej bilancii živín [Analyzing and evaluating the level of the rumen fermentation of the dairy cows during the transition periods at the optimal balanced nutrients].
About the publication
Record:
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Analýza a hodnotenie úrovne bachorovej fermentácie dojníc v prechodných obdobiach pri optimálnej bilancii živín [Analyzing and evaluating the level of the rumen fermentation of the dairy cows during the transition periods at the optimal balanced nutrients]. In: V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky". Bratislava : ŠVS SR, 2002. 2002. ISBN 80-88985-71-4, s.
Year:
2002
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
0 %
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky"
S.
Publisher:
ŠVS SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-88985-71-4
Research area:
neuvedená
Language:
slovak