Publication output

Nutričná charakteristika leuzei šuštivej a jej vplyv na kvalitu finálneho produktu výkrmových ošípaných : [Nutritional characteristic of rhaponticum carthamoides willd and its influence on quality of pork]

About the publication

Record:
ŠELEPCOVÁ, Ľubov - MÁTÉ, Dionýz. Nutričná charakteristika leuzei šuštivej a jej vplyv na kvalitu finálneho produktu výkrmových ošípaných : [Nutritional characteristic of rhaponticum carthamoides willd and its influence on quality of pork] In: Aktuálne problémy pri výrobe a využití priemyselných krmív a premixov kŕmnych aditív vo výžive zvierat. Ivanka pri Dunaji 1997. XVI.
Year:
1997
Category:
AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:
ŠELEPCOVÁ Ľubov
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Aktuálne problémy pri výrobe a využití priemyselných krmív a premixov kŕmnych aditív vo výžive zvierat
Up-to-date problems of the manufacture and utilization of feeds and premixes of feed additives in animal nutrition
XVI.
Place of issue:
Ivanka pri Dunaji
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak