Publikačný výstup

Nutričná charakteristika leuzei šuštivej a jej vplyv na kvalitu finálneho produktu výkrmových ošípaných : [Nutritional characteristic of rhaponticum carthamoides willd and its influence on quality of pork]

Informácie o publikácii

Zápis:
ŠELEPCOVÁ, Ľubov - MÁTÉ, Dionýz. Nutričná charakteristika leuzei šuštivej a jej vplyv na kvalitu finálneho produktu výkrmových ošípaných : [Nutritional characteristic of rhaponticum carthamoides willd and its influence on quality of pork] In: Aktuálne problémy pri výrobe a využití priemyselných krmív a premixov kŕmnych aditív vo výžive zvierat. Ivanka pri Dunaji 1997. XVI.
Rok vydania:
1997
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
ŠELEPCOVÁ Ľubov
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Aktuálne problémy pri výrobe a využití priemyselných krmív a premixov kŕmnych aditív vo výžive zvierat
Up-to-date problems of the manufacture and utilization of feeds and premixes of feed additives in animal nutrition
XVI.
Miesto vydania:
Ivanka pri Dunaji
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský