Vplyv antibiotík na zrecí proces tepelne neopracovaných mäsových výrobkov hodnotený na základe produkcie kyseliny mliečnej stanovenej metódou analytickej kapilárnej izotachoforézy.
About the publication
Record:
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BALSYTE, G. - MICHALSKI, Miroslaw M.. Vplyv antibiotík na zrecí proces tepelne neopracovaných mäsových výrobkov hodnotený na základe produkcie kyseliny mliečnej stanovenej metódou analytickej kapilárnej izotachoforézy. In: 4. seminár "Kapilárna elektroforéza" - zborník, Bratislava 16. - 19. 6. 1997 : 1997. s. 15.
Year:
1997
Category:
BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
4. seminár "Kapilárna elektroforéza" - zborník, Bratislava 16. - 19. 6. 1997
S. 15
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak