Vplyv antibiotík na zrecí proces tepelne neopracovaných mäsových výrobkov hodnotený na základe produkcie kyseliny mliečnej stanovenej metódou analytickej kapilárnej izotachoforézy.
Informácie o publikácii
Zápis:
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BALSYTE, G. - MICHALSKI, Miroslaw M.. Vplyv antibiotík na zrecí proces tepelne neopracovaných mäsových výrobkov hodnotený na základe produkcie kyseliny mliečnej stanovenej metódou analytickej kapilárnej izotachoforézy. In: 4. seminár "Kapilárna elektroforéza" - zborník, Bratislava 16. - 19. 6. 1997 : 1997. s. 15.
Rok vydania:
1997
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
4. seminár "Kapilárna elektroforéza" - zborník, Bratislava 16. - 19. 6. 1997
S. 15
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský