Využitie prírodných antiooxidantov v mäsovej výrobe.
About the publication
Record:
TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. Využitie prírodných antiooxidantov v mäsovej výrobe. In: Výživa - potraviny - legislatíva. Bratislava : Slovenská spolocnost pre vyzivu - Bratislava, 2000. ISBN 80-227-1440-2, s. 71-75.
Year:
2000
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Výživa - potraviny - legislatíva
S. 71-75
Publisher:
Slovenská spolocnost pre vyzivu - Bratislava
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-227-1440-2
Research area:
neuvedená
Language:
slovak
Citations:
2011-2011: [4] MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Oxidačná a bakteriálna stabilite mäsových výrobkov po pridaní extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej do mäsového diela. In HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 139-142.