Využitie prírodných antiooxidantov v mäsovej výrobe.
Informácie o publikácii
Zápis:
TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. Využitie prírodných antiooxidantov v mäsovej výrobe. In: Výživa - potraviny - legislatíva. Bratislava : Slovenská spolocnost pre vyzivu - Bratislava, 2000. ISBN 80-227-1440-2, s. 71-75.
Rok vydania:
2000
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Výživa - potraviny - legislatíva
S. 71-75
Vydavateľ:
Slovenská spolocnost pre vyzivu - Bratislava
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-227-1440-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2011-2011: [4] MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Oxidačná a bakteriálna stabilite mäsových výrobkov po pridaní extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej do mäsového diela. In HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 139-142.