Porovnanie pH v bravčovom a hovädzom mäse [Comparison on PH in Pork and Beef Meat].
Informácie o publikácii
Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - TUREK, Peter. Porovnanie pH v bravčovom a hovädzom mäse [Comparison on PH in Pork and Beef Meat]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 116-118.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008
Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products
S. 116-118
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-059-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2012-2012: [4] PORACOVA, J.: Vybrané biochemické markery hospodárskych zvierat v konvencných a alternatívnych systémoch hospodárenia, Prešov, 2012, ISBN 978-80-555-0517-6, s. 214.
2009-2009: [4] SOPKOVÁ, Drahomíra. Influence of stress factors on nutritional characteristics of pork meat. In Slovak Journal of Animal Science. ISSN 1335-3683, 2009, roč. 42, suppl 1, s. 94-98.