Publication output

Upgrading the Safety and Quality of Traditional Fermented Sausages.

About the publication

Record:
ZDOLEC, Nevijo - HADŽIOSMANOVIČ, Mirza - KOZAČINSKI, Lidija - CVRTILA FLECK, Željka - FILIPOVIČ, Ivana - LESKOVAR, Kristina - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Upgrading the Safety and Quality of Traditional Fermented Sausages. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 154-158.
Year:
2008
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
ZDOLEC Nevijo
0 %
HADŽIOSMANOVIČ Mirza
0 %
KOZAČINSKI Lidija
0 %
CVRTILA FLECK Željka
0 %
FILIPOVIČ Ivana
0 %
LESKOVAR Kristina
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter
Edition:
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008
Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products
S. 154-158
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-7148-059-4
Research area:
neuvedená
Language:
english