Publication output

Sledovanie antioxidačných a antimikrobiálnych vlastností rastlinných extraktov u tepelne opracovaných mäsových výrobkov z bravčového mäsa.

About the publication

Record:
MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie antioxidačných a antimikrobiálnych vlastností rastlinných extraktov u tepelne opracovaných mäsových výrobkov z bravčového mäsa. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 189-192.
Year:
2008
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter
Edition:
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008
Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products
S. 189-192
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-7148-059-4
Research area:
neuvedená
Language:
slovak