Publication output

Antioxidačný a antibakteriálny účinok extraktov rastlín pridaných do bravčového mäsa.

About the publication

Record:
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MÁRTONOVÁ, Mária. Antioxidačný a antibakteriálny účinok extraktov rastlín pridaných do bravčového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 281-284.
Year:
2008
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
0 %
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008
S. 281-284
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-0028-6
Research area:
neuvedená
Language:
slovak