Antioxidačný a antibakteriálny účinok extraktov rastlín pridaných do bravčového mäsa.
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MÁRTONOVÁ, Mária. Antioxidačný a antibakteriálny účinok extraktov rastlín pridaných do bravčového mäsa. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 281-284.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008
S. 281-284
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0028-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský