Publication output

Effect of dietary supplementation of trace minerals on the lipid peroxidation in broiler meat assessed after 24H of refrigerated storage.

About the publication

Record:
PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NOLLET, Lode - KOVÁČ, Gabriel. Effect of dietary supplementation of trace minerals on the lipid peroxidation in broiler meat assessed after 24H of refrigerated storage. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 387-390.
Year:
2009
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter, MÁTÉ Dionýz, NAGY Jozef, TUREK Peter, POPELKA Peter
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
Production of Poultry, Eggs, Fish and Game in Conditions of Common Market
s. 387-390
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-7148-060-0
Research area:
neuvedená
Language:
english