Publication output

Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu pomocou agarovej dilučnej metódy [Detection of susceptibility of staphylococci isolated from food of animal origin by agar dilution method].

About the publication

Record:
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu pomocou agarovej dilučnej metódy [Detection of susceptibility of staphylococci isolated from food of animal origin by agar dilution method]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 182-186.
Year:
2009
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
SASÁKOVÁ Naďa, MAREKOVÁ Jana, NAĎ Pavel
Edition:
Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR
S. 182-186
Publisher:
UVL
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-143-0
Research area:
neuvedená
Language:
slovak