Publikačný výstup

Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu pomocou agarovej dilučnej metódy [Detection of susceptibility of staphylococci isolated from food of animal origin by agar dilution method].

Informácie o publikácii

Zápis:
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu pomocou agarovej dilučnej metódy [Detection of susceptibility of staphylococci isolated from food of animal origin by agar dilution method]. In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 182-186.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
SASÁKOVÁ Naďa, MAREKOVÁ Jana, NAĎ Pavel
Vydanie:
Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR
S. 182-186
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-143-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský