Konzumácia ovocia a zeleniny u univerzitných študentov ako prirodzeného zdroja antioxidantov [Consumption of fruits and vegetables in university students as a natural source of antioxidants].
About the publication
Record:
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - CHLEBO, Peter - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Konzumácia ovocia a zeleniny u univerzitných študentov ako prirodzeného zdroja antioxidantov [Consumption of fruits and vegetables in university students as a natural source of antioxidants]. In: Antioxidanty 2009. Nitra, 6. mája 2009 : Zborník z I. ročníka vedeckej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0209-9, s. 50-55.
Year:
2009
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Antioxidanty 2009. Nitra, 6. mája 2009
Zborník z I. ročníka vedeckej konferencie
S. 50-55
Publisher:
SPU v Nitre
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Czech Republic
ISBN:
978-80-552-0209-9
Research area:
neuvedená
Language:
slovak