Konzumácia ovocia a zeleniny u univerzitných študentov ako prirodzeného zdroja antioxidantov [Consumption of fruits and vegetables in university students as a natural source of antioxidants].
Informácie o publikácii
Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - CHLEBO, Peter - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Konzumácia ovocia a zeleniny u univerzitných študentov ako prirodzeného zdroja antioxidantov [Consumption of fruits and vegetables in university students as a natural source of antioxidants]. In: Antioxidanty 2009. Nitra, 6. mája 2009 : Zborník z I. ročníka vedeckej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0209-9, s. 50-55.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Antioxidanty 2009. Nitra, 6. mája 2009
Zborník z I. ročníka vedeckej konferencie
S. 50-55
Vydavateľ:
SPU v Nitre
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-552-0209-9
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský