Publication output

Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov : Use of plants extracts for producing of thermal treated meat products.

About the publication

Record:
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - BOLLOVÁ, Alexandra. Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov : Use of plants extracts for producing of thermal treated meat products. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 1. - 2. apríl 2009, Nitra. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0193-1, s. 183-187.
Year:
2009
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín. 1. - 2. apríl 2009, Nitra
S. 183-187
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-0193-1
Research area:
neuvedená
Language:
slovak