Publikačný výstup

Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov : Use of plants extracts for producing of thermal treated meat products.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - BOLLOVÁ, Alexandra. Využitie rastlinných extraktov pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov : Use of plants extracts for producing of thermal treated meat products. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. 1. - 2. apríl 2009, Nitra. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2009. ISBN 978-80-552-0193-1, s. 183-187.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BOLLOVÁ Alexandra
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín. 1. - 2. apríl 2009, Nitra
S. 183-187
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0193-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský