Vplyv skladovania na mikrobiologickú kvalitu mäsa králika divého (Oryctolagus cuniculus).
About the publication
Record:
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - MARUŠKOVÁ, Katarína - JEVINOVÁ, Pavlína. Vplyv skladovania na mikrobiologickú kvalitu mäsa králika divého (Oryctolagus cuniculus). In: II. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 3 - 4. december 2009, Nitra. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0317-1, s. 184-188.
Year:
2009
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
II. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 3 - 4. december 2009, Nitra
S. 184-188
Publisher:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-0317-1
Research area:
neuvedená
Language:
slovak