Vplyv skladovania na mikrobiologickú kvalitu mäsa králika divého (Oryctolagus cuniculus).
Informácie o publikácii
Zápis:
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - MARUŠKOVÁ, Katarína - JEVINOVÁ, Pavlína. Vplyv skladovania na mikrobiologickú kvalitu mäsa králika divého (Oryctolagus cuniculus). In: II. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 3 - 4. december 2009, Nitra. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-552-0317-1, s. 184-188.
Rok vydania:
2009
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
II. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 3 - 4. december 2009, Nitra
S. 184-188
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0317-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský