Návrh nariadenia komisie, ktorým sa ustanovujú mikrobiologické kritériá pre potraviny [Draft commission regulation of on mikrobiological criteria for foodstuffs].
About the publication
Record:
JACKOVÁ, Selma - BÜCHLEROVÁ, Zuzana - BÍREŠ, Jozef. Návrh nariadenia komisie, ktorým sa ustanovujú mikrobiologické kritériá pre potraviny [Draft commission regulation of on mikrobiological criteria for foodstuffs]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. S 35-39.
Year:
2005
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Edition:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union
S 35-39
Publisher:
UVL
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
Research area:
neuvedená
Language:
slovak