Publikačný výstup

Návrh nariadenia komisie, ktorým sa ustanovujú mikrobiologické kritériá pre potraviny [Draft commission regulation of on mikrobiological criteria for foodstuffs].

Informácie o publikácii

Zápis:
JACKOVÁ, Selma - BÜCHLEROVÁ, Zuzana - BÍREŠ, Jozef. Návrh nariadenia komisie, ktorým sa ustanovujú mikrobiologické kritériá pre potraviny [Draft commission regulation of on mikrobiological criteria for foodstuffs]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. 2005. S 35-39.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
JACKOVÁ Selma
0 %
BÜCHLEROVÁ Zuzana
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie. Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union
S 35-39
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský