Publication output

Porovnanie priebehu vychladzovania mäsa jatočných zvierat.

About the publication

Record:
NAGY, Jozef - ŠMÝKAL, Marek - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie priebehu vychladzovania mäsa jatočných zvierat. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 147-150.
Year:
2011
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
ŠMÝKAL Marek
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, TUREK Peter, POPELKA Peter
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR
Meat and Meat Products - Production, Safety and Quality
S. 147-150
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-231-4
Research area:
neuvedená
Language:
slovak