Publication output

Vplyv skrmovania extraktov rastlín na zníženie obsahu cholesterolu a zlepšenie oxidačnej stability mäsa hydiny.

About the publication

Record:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BRLEJOVÁ, M. - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv skrmovania extraktov rastlín na zníženie obsahu cholesterolu a zlepšenie oxidačnej stability mäsa hydiny. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 189-192.
Year:
2011
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
BAČA Martin
0 %
ČERTÍK Milan
0 %
BRLEJOVÁ M.
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
ANGELOVIČOVÁ Mária, BOJŇANSKÁ Tatiana, BULLA Jozef
Edition:
Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.
S. 189-192
Publisher:
SPU
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-552-0559-5
Research area:
neuvedená
Language:
slovak