Publikačný výstup

Vplyv skrmovania extraktov rastlín na zníženie obsahu cholesterolu a zlepšenie oxidačnej stability mäsa hydiny.

Informácie o publikácii

Zápis:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BRLEJOVÁ, M. - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv skrmovania extraktov rastlín na zníženie obsahu cholesterolu a zlepšenie oxidačnej stability mäsa hydiny. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.. Nitra : SPU, 2011. ISBN 978-80-552-0559-5, s. 189-192.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BAČA Martin
0 %
ČERTÍK Milan
0 %
BRLEJOVÁ M.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
ANGELOVIČOVÁ Mária, BOJŇANSKÁ Tatiana, BULLA Jozef
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra, 30. - 31. marec 2011.
S. 189-192
Vydavateľ:
SPU
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0559-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský