Publication output

Vplyv extraktu a šalvie podávaných vo vode na kvalitu skladovaného hydinového mäsa.

About the publication

Record:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv extraktu a šalvie podávaných vo vode na kvalitu skladovaného hydinového mäsa. In: Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve. Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011 : IV. vedecká konferencia: Zborník abstraktov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2011. ISBN 978-80-970552-2-6, CD-ROM, s. 30.
Year:
2011
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
BAČA Martin
0 %
UVMP share:
0 %
Edition:
Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011
IV. vedecká konferencia: Zborník abstraktov
CD-ROM, S. 30
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-970552-2-6
Research area:
neuvedená
Language:
slovak