Publikačný výstup

Vplyv extraktu a šalvie podávaných vo vode na kvalitu skladovaného hydinového mäsa.

Informácie o publikácii

Zápis:
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv extraktu a šalvie podávaných vo vode na kvalitu skladovaného hydinového mäsa. In: Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve. Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011 : IV. vedecká konferencia: Zborník abstraktov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2011. ISBN 978-80-970552-2-6, CD-ROM, s. 30.
Rok vydania:
2011
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
BAČA Martin
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011
IV. vedecká konferencia: Zborník abstraktov
CD-ROM, S. 30
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-970552-2-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský